For deg som er ny i Søre Øyane naturbarnehage

Velkommen til deg som skal begynne i barnehagen vår. Vi gleder oss til å bli kjent med deg!

I god tid før barnet begynner i barnehagen,
vil familien motta informasjon om oppstart fra oss.
Første dag barnet kommer, blir dere tatt i mot av en primærkontakt.

Primærkontakten er den første voksne som barnet vil få ekstra god kontakt med, og som vil følge barnet spesielt godt den første tiden.

Primærkontakten vil ha en samtale med foreldrene, der foreldrene kan fortelle om barnet sitt, samt komme med ønsker og forventninger for barnehageoppholdet. I denne samtalen vil primærkontakten fortelle om barnehagen, feks hvilke rutiner som er på avdelingen, ulike aktiviteter, eller hva barnet trenger å ha med seg av klær og andre ting.

Er du usikker om noe i den første tiden barnet går i barnehagen? Nøl ikke med å ta kontakt med de voksne som er tilstedet på avdelingen. Vi kan nåes på fasttelefon, mobil eller mail.